Mierová ulica bude počas víkendu pre trolejbusy neprejazdná

NETKY.SK • 23 Október 2015, 16:11 • 2 min
Mierová ulica bude počas víkendu pre trolejbusy neprejazdná

BRATISLAVA - Počas víkendu nebudú premávať trolejbusy po Mierovej ulici v Bratislave. Dôvodom je demontáž žeriavu na križovatke ulíc Mierová - Kaštieľska.

slovakia

left justify in out

"Linky č. 208 budú Mierovú ulicu obchádzať od začiatku premávky MHD v sobotu (24.10.) najneskôr do ukončenia premávky v nedeľu (25.10.)," spresnila hovorkyňa Dopravného podniku Bratislava (DPB) Adriana Volfová.

 

V smere do Prievozu bude linka č. 208 za zastávkou "Prievozská" pokračovať priamo na Gagarinovu ulicu. Tu zastaví na všetkých zastávkach. Za zastávkou "Ríbezľová" odbočí doprava na Mierovú a od zastávky "Prievoz-most" sa napojí na svoju trasu.

 

V smere do centra pokračuje za výstupišťom priamo a odbočí doprava na Popradskú ulicu smerom do mesta, kde na priebežnej zastávke trolejbusov a autobusov "Cintorín Vrakuňa" bude mať nástupište. Ďalej pokračuje na Gagarinovu ulicu, kde zastaví na všetkých zastávkach a na Prievozskej ulici sa od zastávky "Pažítková" napojí na svoju trasu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies