Mieri Karim Benzema do Arsenalu?

NETKY.SK • 28 Júl 2015, 19:30 • 2 min
Mieri Karim Benzema do Arsenalu?

ŠANGHAJ – Fanúšikovia Arsenalu sú v pozore po tom, ako útočník Realu Madrid Karim Benzema zverejnil na svojom Instagrame záhadný odkaz.

slovakia

left justify in out

Už nejakú dobu sa objavujú rôzne špekulácie, že severolondýnsky klub by sa v lete mohol pokúsiť priviesť Benzemu na Emirates. Mnohí si mysleli, že sú to len fámy, keďže bolo nepravdepodobné, že by Real predal jedného zo svojich najlepších útočníkov.

Situácia sa mení

Tím Realu Madrid dnes odletelo do Šanghaja, avšak 27-ročný Benzema v lietadle nebol. Lepšie povedané, nebol v lietadle s tímom, ale letel súkromným tryskáčom nevedno kam.

 

Francúzsky reprezentant prilial olej do ohňa špekulácií, keď na Instagrame zverejnil selfie s odkazom: "Nech minulosť ostáva minulosťou."

 

Fanúšikovia Arsenalu okamžite zaplavili Twitter rôznymi komentármi a zaručenými správami o tlači dresov s číslom deväť. V krátkom čase sa ukáže, či naozaj Benzema skončí v Londýne.

 

 

Laissons le passé au passé.. #rip #directionturfu

Fotka uverejnená používateľom Karim Benzema (@karimbenzema),

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies