Middle of the Road zahrajú na Lodenici aj najväčšie hity

NETKY.SK • 2 August 2016, 13:56 • 2 min
Middle of the Road zahrajú na Lodenici aj najväčšie hity

BRATISLAVA - Škótska kapela Middle of the Road plánuje predstaviť na festivale Lodenica, ktorý sa bude konať od 25. do 27. augusta v Piešťanoch, aj najväčšie hity.

slovakia

left justify in out

"Obávam sa, že o Slovensku veľa nevieme. Niekedy v 70. rokoch sme tu už síce boli, no nič si nepamätáme. Je to už naozaj dávno. O to viac sa tešíme. Zahráme naše najväčšie hity zo 70. rokov vrátene Chirpy Chirpy Cheep Cheep a Soley Soley, ale pridáme aj novinky Staying Alive, Yellow Boomerang či Feel Like Makin' Love. Veľmi sa tešíme. Festivaly pod holým nebom sú totiž fantastickým zážitkom, ak vyjde počasie. A pokiaľ prší, je to zas výzva pre nás muzikantov, aby sme to i tak zvládli a zabavili návštevníkov," uviedol gitarista Ian McCredie.


Na koncert skupiny sa teší aj organizátor Dušan Drobný z agentúry Topfest. "Middle of the Road sú jedným z našich tohtoročných úlovkov. Verím, že to ocenia ich fanúšikovia a budú si s nimi pospevovať hity, ktoré nestarnú. Snažili sme sa program skoncipovať tak, aby si to užili mladí aj seniori, milovníci country, popu aj rocku. Nebudú chýbať ani ľudovky v moderných úpravách, o čo sa postará Čechomor a Družina. Všetkých vás srdečne pozývame," vyjadril sa.


Okrem spomínaných kapiel potvrdili účasť na Lodenici aj Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Jan Nedvěd, František Nedvěd a Tie break, IMT Smile, Desmod, Otava Yo, Kamelot, Allan Mikušek, Ploštín Punk, Všichni Svatí, Devítka a ďalší.


Počiatky Middle of the Road siahajú do druhej polovice 60. rokov, pričom skupina pôsobila najprv pod názvami Part 4 a Los Carac. Na konte majú albumy ako Chirpy Chirpy Cheep Cheep (1971), Acceleration (1971), Drive On (1973), Music Music (1973) alebo Postcard (1974). So spomínaným hitom Chirpy Chirpy Cheep Cheep sa im podarilo dobyť UK Chart. V skupine v súčasnosti pôsobia okrem Iana McCredieho aj Stuart McCredie, Lorna Bannon a Stephan Ebn.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies