Microsoft priznal, že s Realom Madrid rokuje o mene štadióna

NETKY.SK • 6 November 2013, 17:45 • 2 min
Microsoft priznal, že s Realom Madrid rokuje o mene štadióna

MADRID - Celosvetovo známa softvérová spoločnosť Microsoft by rada videla svoje meno v názve štadióna španielskeho futbalového klubu Real Madrid.

slovakia

left justify in out

"O tejto otázke rokujeme, takisto ako iné spoločnosti," povedala v stredu pre španielsku rozhlasovú stanicu Antena 3 šéfka miestnej pobočky Microsoftu Maria Garananová. Už koncom októbra sa v médiách objavili správy o potenciálnom premenovaní legendárneho štadióna na buď Microsoft Santiago Bernabéu alebo Santiago Bernabéu Microsoft. "S Realom Madrid máme excelentné vzťahy. Používajú naše technológie, na čo sme veľmi hrdí," doplnila Garananová.

Prezident klubu Florentino Pérez povedal, že partnerstvo medzi "bielym baletom" a potenciálnym investorom by sa týkalo iba mena štadióna. Získaná finančná čiastka by mala poslúžiť plánovanej rekonštrukcii tohto stánku. Podľa španielskych médií je v hre o kontrakt s Realom Madrid aj letecký prepravca Emirates či nemecká automobilka Audi.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona