Mickey Rourke si zahrá v akčnom filme Expendables 3

NETKY.SK • 17 Máj 2013, 11:16 • 2 min
Mickey Rourke si zahrá v akčnom filme Expendables 3

BRATISLAVA - Vo filme Expendables 3 si zahrá Mickey Rourke a s najväčšou pravdepodobnosťou aj Wesley Snipes, ktorého len pred niekoľkými týždňami pustili z väzenia. Na sociálnej sieti Twitter o tom informoval tvorca série Sylvester Stallone.

slovakia

left justify in out

Šesťdesiatročný Rourke sa objavil už v prvom filme a v tom treťom si úlohu Toola zopakuje. Stallone tiež naznačil, že by sa v snímke mohol ukázať Jackie Chan, s ktorým ešte budú rokovať. Tretích Expendables bude režírovať Austrálčan Patrick Hughes. Vybral si ho sám Stallone, ktorý k obom predošlým snímkam napísal scenár, pričom prvú tiež režíroval, a zároveň v nich stvárnil Barneyho Rossa. V sérii najnovších tweetov okrem iného naznačil aj to, že tvorcovia by sa chceli inšpirovať indonézskym akčným trilerom Serbuan maut (The Raid: Redemption, 2011), ktorý mal nielen v Ázii obrovský úspech.

Prvých Expendables uviedli do kín v roku 2010, pričom po Stalloneovom boku sa okrem Mickeyho Rourkea ukázali Bruce Willis, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews či Jet Li. Táto akčná snímka v kinách zaznamenala nečakaný úspech, keď popri rozpočte 80 miliónov dolárov celosvetovo utŕžila 274 miliónov dolárov. V pokračovaní účinkovali napríklad aj Jean-Claude Van Damme, Liam Hemsworth či Chuck Norris, no chýbal Rourke. Film v tržbách prekonal svojho predchodcu, keďže si na konto pripísal vyše 300 miliónov dolárov. Nakrúcanie Expendables 3 by malo odštartovať v polovici augusta. Tretiu časť série by mali uviesť do kín v roku 2014.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona