Mick Jenkins zverejnil skladbu Pressed for Time (Crossed My Mind)

NETKY.SK • 7 Marec 2017, 13:41 • 2 min
Mick Jenkins zverejnil skladbu Pressed for Time (Crossed My Mind)

NEW YORK - Americký rapper Mick Jenkins zverejnil skladbu Pressed for Time (Crossed My Mind). V novinke hosťuje aj rapper GoldLink.

slovakia

left justify in out

Na produkcii spolupracovali Monte Booker a THEMpeople. Dvadsaťpäťročný interpret prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter prezradil, že novinka nie je ukážkou z jeho nového albumu, na ktorom v súčasnosti pracuje. Rapper tiež uviedol, že na tento rok si pre fanúšikov a fanúšičky prichystal dva projekty. 

 



Jayson Mick Jenkins je rodákom z Alabamy a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2012, keď vydal mixtapey The Mickstape a The Pursuit Of HappyNess: The Story Of Mickalascage. Nasledovali ďalšie dva mixtapey Trees & Truths (2013) a The Water[s] (2014) a EP nahrávka Wave[s] (2015). Vlani v septembri uviedol na trh prvý album The Healing Component, z ktorého pochádzajú single Spread Love a Drowning. Minulý rok vystúpil na českom festivale Hip Hop Kemp. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies