Mick Jagger si pred koncertom bol pozrieť Michelangelovho Davida

NETKY.SK • 23 September 2017, 16:51 • 2 min
Mick Jagger si pred koncertom bol pozrieť Michelangelovho Davida

FLORENCIA - Frontman legendárnej britskej rockovej formácie The Rolling Stones Mick Jagger (74) navštívil v piatok večer súkromne Galleriu dell'Accademia v talianskej Florencii a v sprievode jej riaditeľky Cecilie Hollbergovej tu dlhší čas strávil obdivovaním Michelangelovho majstrovského diela David.

slovakia

left justify in out

Informáciu priniesli dnes talianske médiá. Na dlhší sa Mick Jagger pristavil aj pri zbierke okolo 300 hudobných nástrojov vrátane viacerých "stradivárok", zbierky rodiny Medicijovcov. Podľa Hollbergovej slov bol nadšený a zaujímal sa, ako jednotlivé nástroje fungujú.

 

"Valiace sa kamene" vystúpia dnes večer v toskánskom meste Lucca, ktoré preslávil predovšetkým Giacomo Puccini, na jedinom koncerte svojho aktuálneho turné na talianskom území. Očakáva sa tu návšteva asi 55.000 divákov, aj keď priekupníci žiadajú za vstupenky na čiernom trhu až do 1000 eur. Podujatie budú sprevádzať mimoriadne bezpečnostné opatrenia. V Ríme vystúpili The Rolling Stones naposledy pred troma rokmi.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies