Mick Jagger bude pradedo!

NETKY.SK • 21 September 2013, 10:14 • 2 min
Mick Jagger bude pradedo!

BRATISLAVA - Mick Jagger, líder britskej kapely The Rolling Stones, bude pradedom. O jeho prvé očakávané pravnúča sa postarala dvadsaťjedenročná vnučka Assisi, ktorá už viac ako rok randí s priateľom Alexom. Assisi, ktorá je dieťaťom Jaggerovej dcéry Jade, je v treťom mesiaci.

slovakia

left justify in out

Britský denník Daily Mirror o tom informoval nemenovaný zdroj. "Ona a Alex sú veľmi šťastní a svoju rodinu o novinke informovali minulý týždeň. Jade najprv táto správa mierne vyviedla z miery, pretože to znamená, že sa vo veku 42 rokov stane starou mamou. Micka to veľmi potešilo a nemá žiaden problém s tým, že bude pradedom. Vtipkoval, že raz bude praprastarým otcom a stále bude vystupovať na pódiu," prezradil zdroj.

Sedemdesiatročný Mick Jagger je jedným z najpopulárnejších a najvplyvnejších spevákov všetkých čias. S kolegami z The Rolling Stones Keithom Richardsom, Charliem Wattsom a Ronniem Woodom minulý rok oslávili 50. výročie vzniku kapely, pri príležitosti ktorého pre fanúšikov a fanúšičky pripravili aj kompiláciu Grrr! (2012). Tá okrem starších piesní obsahuje aj dve nové skladby One More Shot a Doom and Gloom. Niekoľkonásobní držitelia Grammy celosvetovo predali vyše 200 miliónov kópií nahrávok. Desať ich štúdioviek je v rebríčku magazínu Rolling Stone zaradených medzi 500 najlepších albumov všetkých čias. V roku 1989 skupinu uviedli do Rock'n'rollovej siene slávy a v roku 2004 ju tento magazín zaradil na štvrtú priečku rebríčka 100 najlepších interpretov všetkých čias. Jagger má sedem detí so štyrmi ženami. Matkami jeho potomkov sú Marshe Hunt, Bianca De Macias, Jerry Hall a Luciana Gimenez, pričom mal vzťahy s množstvom ďalších žien. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona