Mick Jagger a syn James sa stretnú pri nakrúcaní hudobnej snímky

NETKY.SK • 30 Jún 2014, 16:29 • 2 min
Mick Jagger a syn James sa stretnú pri nakrúcaní hudobnej snímky

USA - Syn britského hudobníka Micka Jaggera James si zahrá v pilotnom filme seriálu, ktorý pripravuje spoločnosť HBO.

slovakia

left justify in out

Jedným z producentov snímky je práve spevák legendárnej kapely The Rolling Stones. Jeho kolegom je aj Martin Scorsese, ktorý sa tiež podpíše pod réžiu novinky.

 

Dej sa bude zameriavať na newyorskú hudobnú scénu 70. rokov minulého storočia, kedy sa dostávali do popredia žánre ako punk aj disco. Dvadsaťosemročný Jagger sa predstaví ako Kip, spevák fiktívnej punkovej kapely Nasty Bits. V príbehu bude vystupovať aj od kokaínu závislý šéf hudobného vydavateľstva Richie, ktorého stvárni Bobby Cannavale. Do hereckého obsadenia patria aj Olivia Wilde, Juno Temple, Ray Romano či Max Casella. Názov ani dátum premiéry diela zatiaľ nezverejnili. 

 

Matkou Jamesa Jaggera je modelka a herečka Jerry Hall, ktorá bola manželkou 70-ročného Jaggera v rokoch 1990 až 1999. Rodák z New Yorku si už zahral napríklad vo filmoch ako Sex & Drugs & Rock & Roll (2010), Mr. Nice (2010) či Stealing Summers (2011).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies