Michňák na tréningu s bolesťami, Piasecký zacvičil v pohode

NETKY.SK • 28 September 2013, 16:23 • 2 min
Michňák na tréningu s bolesťami, Piasecký zacvičil v pohode

ANTVERPY - V pondelok sa začína kvalifikácia viacboja na 44. MS v športovej gymnastike.

slovakia

left justify in out

Zranenie Slavomíra Michňáka (kľúčna kosť a prsný sval) sa síce zlepšuje, ale ešte stále mu nedovoľuje naplno cvičiť. Ukázalo sa to aj počas pódiového tréningu v Antverpách, kde už v pondelok odštartuje kvalifikácia viacboja na 44. MS v športovej gymnastike.

"Slavo sa pokúšal v prvom slede niečo zacvičiť, ale mohol cvičiť len na koni, aj to s bolesťami a navyše bez záveru," uviedol pre TASR tréner Martin Zvalo. "Skúšal aj ostatné náradia, ale nedalo sa. Do štartu máme ešte dva dni, tak veríme, že minimálne na koni bude môcť cvičiť a keby sa mu dalo k tomu pridať aj čosi navyše, bolo by to milé prekvapenie. Je veľká škoda pre neho tohto zranenia, nakoľko jeho výkonnosť pred MS išla hore, čo ukázal aj na Svetovej univerziáde, Svetových pohároch, či na medzinárodných pretekoch v Maďarsku."

Na druhej strane potešil Samuel Piasecký. "Bradlá aj hrazdu, na ktorých sa v Antverpách predstaví, zacvičil v pohode. Na pódiovom treningu mal dostatok času okrem zostáv aj na doladenie niektorých náročných CT, doskokov... Tak uvidíme, ako sa to všetko podarí, konkurencia je obrovská, no Samo ukázal, že na bradlách s ním treba počítať," konštatoval Martin Zvalo.

"Darilo sa aj Barbore Miklošovej, ktorá si prešla zostavy aj s novými CT - v prostných v prvej rade 'dvojité salto' s 360°, na bradlách 'výšľap s Tkačevom'," uzavrel Martin Zvalo.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona