Michelle Williams sa vydala: Toto je jej nový manžel!

NETKY.SK • 27 Júl 2018, 10:30 • 2 min
Michelle Williams sa vydala: Toto je jej nový manžel!

BRATISLAVA - Americká herečka Michelle Williams sa vydala.

slovakia

left justify in out

Jej manželom sa stal 40-ročný Phil Elverum, líder indierockového projektu Mount Eerie.

 

img

Phil Elverum

Zdroj: Facebook

 

Radostnú správu vo štvrtok priniesol magazín Vanity Fair. Podľa jeho informácií sa dvojica spoznala cez spoločného známeho, pričom nie je známe, ako dlho sú spolu.

Tajná svadba sa konala v Adirondacks v New Yorku. Na slávnosti sa zúčastnilo len niekoľko priateľov a deti novomanželov - herečkina dvanásťročná dcéra Matilda a spevákova trojročná dcéra Agathe. Muzikant sa s dievčatkom tento mesiac presťahoval z Anacortes vo Washingtone do Brooklynu, aby mohli žiť všetci spoločne. Tridsaťsedemročná Williams pre Vanity Fair uviedla, že si veľmi cení manželovu lásku, ktorá ju oslobodzuje.

Rodáčka z Kalispell v Montane má zatiaľ jediného potomka s hercom Heathom Ledgerom, ktorý zomrel v januári 2008 vo veku 28 rokov. Manželka Phila Elveruma Genevi?ve Castrée, ktorá mu porodila spomínanú dcéru, zomrela v júli 2016 na rakovinu.

Michelle Williams odštartovala hereckú kariéru malými rolami v televízii a známou sa stala vďaka úlohe Jen Lindley v tínedžerskom seriáli Dawsonov svet (1998 - 2003). Svoj prvý väčší úspech dosiahla vďaka romantickej dráme Skrotená hora (2005), ktorá jej vyniesla nomináciu na Oscara za herecký výkon vo vedľajšej úlohe. Zahrala si aj v snímkach ako Dick (1999), Obyčajní hrdinovia (2004), Wendy a Lucy (2008), Mamut (2009), Prekliaty ostrov (2010), Take This Waltz (2011), Cesta do krajiny Oz (2013), Všetky prachy sveta (2017) či Najväčší showman (2017). V roku 2010 účinkovala v romantickej dráme Blue Valentine, za čo si vyslúžila prvú nomináciu na Oscara za hlavnú rolu. Druhú nomináciu na Oscara v kategórii Najlepší ženský herecký výkon v hlavnej úlohe získala za stvárnenie Marilyn Monroe v snímke Môj týždeň s Marilyn (2012). Za túto úlohu si odniesla Zlatý glóbus v kategórii Najlepší ženský herecký výkon vo filme - komédii alebo muzikáli. Na Oscara za vedľajšiu rolu ju nominovali aj vďaka výkonu v dráme Miesto pri mori (2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies