Michelle Obamová vylúčila svoju prezidentskú kandidatúru

NETKY.SK • 16 Marec 2016, 20:16 • 2 min
Michelle Obamová vylúčila svoju prezidentskú kandidatúru

AUSTIN - Prvá dáma USA Michelle Obamová dnes ubezpečila, že nemá v úmysle uchádzať sa o prezidentský úrad. Uviedla to na hudobnom a filmovom festivale v texaskom Austine.

slovakia

left justify in out

"Existuje toľko spôsobov, ako ovplyvniť svet. Človek nemusí byť kvôli tomu byť prezidentom USA," povedala Obamová počas vystúpenia na festivale South by Southwest. Jej vyjadrenie bolo zverejnené na twitterovom účte festivalu.

 

Michelle Obamová však zdôraznila, že po odchode z Bieleho domu jej budú chýbať každodenné stretnutia s mladými ľuďmi, ktoré v súčasnosti zažíva ako prvá dáma.

 

Manželka prezidenta Obamu sa v rámci austinského festivalu zúčastnila na diskusii s laureátkami ceny Grammy Queen Latifah a Missy Elliot, ktorej témou bolo vzdelávanie a spoločenské postavenie žien.

 

V istom momente, keď uvažovala nad svojím sedemročným pobytom v Bielom Dome, sa Obamová pustila do spevu. "Je tak ťažké povedať zbohom včerajšku," zanôtila Michelle úryvok z hitu americkej vokálnej skupiny Boyz II Men.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona