Michelle Obamová prezradila tajomstvo úspechu ich manželstva: veľa smiechu

NETKY.SK • 15 Február 2011, 13:20 • 2 min
Michelle Obamová prezradila tajomstvo úspechu ich manželstva: veľa smiechu

Michelle Obamová prezradila tajomstvo úspechu ich manželstva: veľa smiechu

slovakia

left justify in out

img

Prezident USA Barack Obama sa netají tým, že je zaľúbený do svojej manželky Michelle. To je očividné už od ich romantického inauguračného tanca v januári 2009.
      Prvá dáma USA však ešte posilnila tento imidž, keď prezradila tajomstvo úspechu ich 18 rokov trvajúceho manželstva: "Veľa smiechu."
      Vyjadrenia Michelle Obamovej prišli práve včas - pred pondelňajším Dňom svätého Valentína, keď oslavujú sviatok všetci zaľúbení.
      Obamová povedala novinárom počas víkendového obeda, že ona a prezident sa spolu veľa smejú a zdá sa, že to "zaberá", napriek stresovému životu v Bielom dome.
      "Myslím si, že my sa doma neberieme príliš vážne a smiech je najlepšou formou súladu a jednoty v manželstve. Stále nachádzame cestičky, ako sa zabaviť," povedal prvá dáma, ktorú citovali americké médiá.
      "Mnoho z toho sú súkromné a dôverné veci. Ale vždy vieme vyvolať jeden u druhého úsmev a to je dobre," dodala Michelle Obamová.
      Prvá dáma tiež prezradila, že prezident je "veľmi romantický".
      "Treba romantiku živiť, dokonca aj v Bielom dome," uviedla.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies