Michelle Obamová je najvplyvnejšou ženou sveta

NETKY.SK • 7 Október 2010, 11:29 • 2 min
Michelle Obamová je najvplyvnejšou ženou sveta

Michelle Obamová je najvplyvnejšou ženou sveta

slovakia

left justify in out

img

Michelle Obamová, prvá dáma USA, je podľa časopisu Forbes najvplyvnejšou ženou na svete. Vyplýva to z dnes zverejneného rebríčka.
      Za ňou nasleduje Irene Rosenfeldová, výkonná riaditeľka spoločnosti Kraft Foods. Na treťom mieste sa v hodnotení umiestnila moderátorka a mediálna hviezda Oprah Winfreyová, ktorá budúci rok ukončí svoju show po 25 rokoch pôsobenia a odštartuje vlastnú káblovú televíziu OWN.
      Nemecká kancelárka Angela Merkelová, ktorú minulý rok opätovne zvolili do funkcie, je štvrtou najvplyvnejšou ženou na svete. Na piatom mieste skončila americká ministerka zahraničných vecí Hillary Clintonová.
      Minulý rok sa víťazkou stala Merkelová, za ňou nasledovala predsedníčka Federálnej spoločnosti pre poistenie vkladov (FDIC) Sheila Bairová a Obamová skončila na 40. mieste. Kompletný zoznam 100 mien je na stránke www.forbes.com/powerwomen.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies