Michelle Obama sa s komikom Cordenom predstaví v Carpool Karaoke

NETKY.SK • 22 Jún 2016, 14:16 • 2 min
Michelle Obama sa s komikom Cordenom predstaví v Carpool Karaoke

WASHINGTON - Prvá dáma Spojených štátov amerických Michelle Obama sa pridá k anglickému hercovi a komikovi Jamesovi Cordenovi v jeho Carpool Karaoke. V populárnom segmente programu Late Late Show (2005), v ktorom známe osobnosti spolu s Cordenom spievajú osvedčené hity počas jazdy autom, by sa mala predstaviť už čoskoro.

slovakia

left justify in out

O špeciálnej edícii Carpool Karaoke zabávač informoval v utorok priamo z Bieleho domu prostredníctvom mobilnej aplikácie Snapchat. Tú začala teraz používať dokonca aj 52-ročná rodáčka z Calumet Park v štáte Illinois.


V úspešnom Carpool Karaoke sa už stihli ukázať hviezdy ako Adele, Mariah Carey, Justin Bieber, Stevie Wonder, Elton John, Chris Martin z Coldplay, Red Hot Chili Peppers, Selena Gomez alebo Jennifer Lopez.


James Corden je zabávač, scenárista, producent, herec, spevák a moderátor. V súčasnosti uvádza spomínanú The Late Late Show with James Corden, ktorú vysiela americká televízia CBS. Zahral si vo filmoch ako napríklad Za svetlami Blackpoolu (2002), Príťažlivé zlo (2009), Traja mušketieri (2011), Životná šanca (2013) či Príbehy z lesov (2014). Za seriál Gavin & Stacey (2007 - 2010), ktorý pomáhal vytvárať a tiež si v ňom zahral, mu udelili cenu BAFTA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies