Micheľ stále nevie, či zotrvá v Šachtare

NETKY.SK • 29 November 2013, 11:43 • 2 min
Micheľ stále nevie, či zotrvá v Šachtare

DONECK - Bývalý slovenský futbalový rozhodca Ľuboš Micheľ stále nevie, či po piatich rokoch pôsobenia vo funkcii šéfa medzinárodného oddelenia ukrajinského klubu Šachtar Doneck zotrvá v tejto funkcii aj po Novom roku.

slovakia

left justify in out

Na Silvestra mu totiž vyprší platnosť terajšej zmluvy a pôvodne do konca novembra mal mať jasno o svojej budúcnosti. "S majiteľom Rinatom Achmetovom sme sa na túto tému nerozprávali. Ani to nebolo možné, pretože nebol na Ukrajine. Situácia je taká, že do Vianoc by som chcel mať jasno, na čom som," povedal v piatok predpoludním pre agentúru SITA 45-ročný rodák zo Stropkova.

V spojitosti s Micheľom sa vyskytli kuloárne chýry o možnej kandidatúre na post prezidenta Slovenského futbalového zväzu (SFZ). Volebná konferencia sa uskutoční vo februári. Micheľ túto možnosť pred dvoma týždňami nevylúčil, ale nechce sa vyjadrovať na túto tému. "Nehnevajte sa, ale k tomu sa nechcem vyjadriť, potrebujem si doriešiť veci v Donecku," doplnil Ľuboš Micheľ. 

Šachtar je v Lige majstrov v tabuľke A-skupiny na druhom mieste so slušnou vyhliadkou na postup do jarného osemfinále. Pred tretím Leverkusenom má pred záverečným kolom jednobodový náskok. "Škoda, že v predchádzajúcom kole sme doma nezvíťazili s Bayerom Leverkusen (0:0), teraz už by sme boli vo vyraďovacej fáze. Musíme čakať do záverečného zápasu, ak ho vyhráme, automaticky postúpime. Bude to však nesmierne náročné, pretože hráme na štadióne Manchestru United. Ešte je tam aj šanca, že San Sebastián doma zdolá Leverkusen," uzavrel Ľuboš Micheľ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona