Michalovský obranca Pérez si pár týždňov nezahrá

NETKY.SK • 23 Júl 2015, 16:19 • 2 min
Michalovský obranca Pérez si pár týždňov nezahrá

MICHALOVCE - Približne mesiac nemôže tréner nováčika najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MFK Zemplín Michalovce František Šturma rátať so službami obrancu Marcosa Calera Péreza.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný Španiel si v sobotňajšom stretnutí prvého kola Fortuna ligy 2015/2016 doma proti majstrovskému AS Trenčín (0:1) zranil rameno a v 76. min musel nútene striedať. "Snažil som sa zastaviť šprintujúceho Gina Van Kessela s loptou. Bol som za ním, dostali sme sa do súboja, ale ja som spadol ramenom rovno na zem. Hneď som vedel, že je zle. Dominik Kunca pribehol ku mne a povedal som mu, nech volá lekára, že mi tam niečo vyskočilo," opísal pre Korzár situáciu zo sobotňajšieho duelu Pérez. Po detailných vyšetreniach rodáka z Malorky je známe, že mladý bek bude nútene pauzovať minimálne tri týždne, do tréningového procesu MFK Zemplín by sa mohol zapojiť v prvej polovici augusta. Odchovanec španielskeho tímu Villarreal CF utrpel luxáciu ľavého ramena, pri ktorom si poranil príslušné väzy a nastal po ňom aj vnútorný opuch.

 

Kouč Šturma už má jasno, kto zraneného Španiela zastúpi v najbližšom období, prezradiť to však nechcel. "Sme stále pripravení na to, keď niekto zo zostavy vypadne. Preto máme zdvojené posty. Na Pérezov už máme pripraveného hráča, ktorý ho určite plnohodnotne nahradí. Škoda tohto zranenia, pretože bolo nezavinené. Nešťastne spadol priamo na rameno a stalo sa mu to, čo sa stalo. Musíme sa v najbližších týždňoch zaobísť bez neho," povedal tréner Zemplínčanov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona