Michalovi Davidovi hrozili smutné Vianoce: Jeho dcéra zmeškala lietadlo domov

NETKY.SK • 28 December 2015, 11:09 • 2 min
Michalovi Davidovi hrozili smutné Vianoce: Jeho dcéra zmeškala lietadlo domov

PRAHA - Spevák Michal David prežíval pred Vianocami nepríjemné chvíle. Jeho dcéra sa mala vrátiť po niekoľkých mesiacoch z Ameriky, ale zmeškala lietadlo.

slovakia

left justify in out

„Zazvonil mi telefón a Klára mi oznámila, že zmeškala lietadlo. Mala ťažké batožiny a musela ich prebaliť. Keď prišla k odbaveniu, oznámili jej, že pred minútou uzatvorili brány a má smolu,“ povedal spevák v českom rádiu Impuls.

 

Pre speváka a predovšetkým otca Kláry to bola asi tá najhoršia správa pred Vianocami. Doma ju čakal aj jej päťročný syn Sebastián, ktorý sa už tešil na svoju mamu. Táto správa šokovala celú rodinu. Začali sa  pripravovať na to, že Vianoce strávia s vnukom bez jeho mamy. Našťastie však všetko dobre dopadlo. „Dcéra si zázrakom zohnala letenky a tak sme pri stromčeku boli všetci a šťastní,“ prezradila pre nedeľník Aha! manželka Marcela, pre ktorú bol najkrajší vianočný darček, keď mala celú rodinu pokope.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona