Michalovce získali posily vrátane brankára Kelemena

NETKY.SK • 4 September 2015, 09:56 • 2 min
Michalovce získali posily vrátane brankára Kelemena

MICHALOVCE - Nováčik najvyššej slovenskej futbalovej súťaže MFK Zemplín Michalovce získal do kádra skúseného 35-ročného brankára Mariána Kelemena.

slovakia

left justify in out

Miestny rodák má za sebou dlhoročné pôsobenie v cudzine, hral v Česku, Grécku, Poľsku, Španielsku, Turecku či Lotyšsku. Kelemen však nie je jediným prírastkom v tíme aktuálne posledného mužstva ligy.

 

"Prišiel 29-ročný gruzínsky reprezentačný stopér Akaki Chubutia, takisto španielsky obranca Eric Barroso so skúsenosťami z druhej španielskej ligy a tiež najvyššej tureckej súťaže. Ešte máme na lane jedného kvalitného útočníka, ale kým sa nedohodneme, nebudem o ňom bližšie hovoriť," uviedol na oficiálnom webe najvyššej súťaže fortunaliga.sk tréner Michaloviec František Šturma.

 

MFK vyťažil zo siedmich stretnutí štyri body, v klube však nebijú na poplach. "Nás umiestnenie nestresuje, pretože keby sme mali o dva body viac, boli by sme v bezpečnom strede tabuľky. Zatiaľ je všetko veľmi vyrovnané. Ani hráči sa nechcú zbytočne stresovať, všetci myslíme pozitívne. Výkonnostne ideme stále nahor a som presvedčený, že aj výsledky sa čoskoro dostavia," doplnil Šturma.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies