Michalovce v príprave prehrali s Realom Madrid

NETKY.SK • 9 December 2014, 08:28 • 2 min
Michalovce v príprave prehrali s Realom Madrid

MICHALOVCE - Mladší dorastenci MFK Zemplín Michalovce prehrali v prípravnom zápase s výberom Realu Madrid do 17 rokov 0:4.

slovakia

left justify in out

Nádeje futbalu zo Zemplína mali počas sústredenia v Španielsku nastúpiť aj proti FC Barcelona, ale katalánsky tím napokon uprednostnil iný program. S Realom sa Michalovčania dostali do kontaktu za posledný rok a pol už štvrtýkrát.

 

"Kvalita domácich bola úžasná, je to svetová špička. Ich hráči sú na svoj vek veľmi vyspelí, kým my máme takých v kádri dvoch - troch, oni dvadsiatich. Bola to pre nás obrovská skúsenosť," povedal pre denník Korzár tréner michalovskej sedemnástky Tomáš Kozár. Jeho zverenci v Španielsku v ďalších zápasoch prehrali s Valenciou 1:2, zdolali Mislatu 3:1 a podľahli Patacone 1:4. Výber MFK Zemplín do 16 rokov remizoval s Valenciou 3:3, zdolal Mislatu 4:3 a prehral s Getafe 0:2. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies