Michalovce rokujú so Žofčákom, vrátil sa Mensah

NETKY.SK • 17 Jún 2016, 11:15 • 2 min
Michalovce rokujú so Žofčákom, vrátil sa Mensah

MICHALOVCE - Účastník futbalovej Fortuna ligy MFK Zemplín Michalovce má záujem o bývalého slovenského reprezentanta Igora Žofčáka.

slovakia

left justify in out

"Môžem potvrdiť, že s Igorom rokujeme o jeho návrate do Michaloviec. Čaká už len na nejaké papiere a hneď s nami začne trénovať," citoval denník Korzár športového manažéra MFK Zemplín Michalovce Mareka Zahorčáka.
Žofčák je odchovancom michalovského futbalu. Tridsaťtriročný stredopoliar počas svojej kariéry pôsobil v Ružomberku, Sparte Praha, Jablonci, Slovane Bratislava a naposledy si vyskúšal zahraničný angažmán v maďarskej Nyíregyháze.

 

V mužstve MFK Zemplín sa opäť objavil ofenzívny stredopoliar Emmanuel Mensah. Dvadsaťjedenročný Ghančan odohral v michalovskom drese štrnásť zápasov jesennej časti, v ktorých strelil jeden gól. Na jar pôsobil v českom Frýdku-Místku. Očakáva sa aj návrat bieloruského krajného obrancu Aliaksandru Sviarčinského, ktorý sa do tréningového procesu zapojí na budúci týždeň.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies