Michalík s dvojzápasovým dištancom, Slovan zaplatí 250 eur

NETKY.SK • 30 Október 2015, 15:33 • 2 min
Michalík s dvojzápasovým dištancom, Slovan zaplatí 250 eur

BRATISLAVA - Disciplinárna komisia Slovenského futbalového zväzu (DK SFZ) potrestala obrancu FC DAC 1904 Dunajská Streda Ľubomíra Michalíka, vylúčeného za udretie súpera hlavou v zápase 14. kola najvyššej súťaže Fortuna ligy v Bratislave proti domácemu ŠK Slovan, nepodmienečným pozastavením výkonu športovej činnosti na dve súťažné stretnutia od 25. októbra 2015.

slovakia

left justify in out

Dištanc na štyri týždne od 18. 10. dostal hráč druholigového mužstva AFC Nové Mesto nad Váhom Lukáš Šebek za udretie do tváre a kopnutie súpera nadmernou silou mimo súboja o loptu v domácom dueli 13. kola Doxxbet II. ligy proti Duslu Šaľa. "Disciplinárka" v prípade hráča MFK Ružomberok Štefana Zošáka na základe vlastných zistení a stanoviska komisie rozhodcov SFZ upustila od prijatia disciplinárneho opatrenia.


Nepodmienečné pozastavenie výkonu športovej činnosti na jedno súťažné stretnutie za päť napomenutí žltou kartou majú od 25. októbra Marcos Calero Pérez (Michalovce), Erik Pačinda (Dunajská Streda), Peter Petráš (Nitra), Matej Vargic (Rimavská Sobota) a Ivan Lišivka (Liptovský Mikuláš). Informuje o tom oficiálna internetová stránka Slovenského futbalového zväzu (SFZ) v novej úradnej správe.


Členovia DK SFZ zobrali na vedomie stanovisko druholigového klubu ŠK Slovan Bratislava juniori k hrubému nešportovému správaniu divákov (použitie pyrotechniky a vulgárne pokriky) v stretnutí 13. kola Doxxbet II. ligy skupina západ s OFK Dunajská Lužná a bratislavský klub potrestali pokutou 250 eur.
Disciplinárna komisia SFZ žiada klub FC DAC 1904 Dunajská Streda o podrobné písomné stanovisko k hrubému nešportovému správaniu (HNS) divákov (použitie pyrotechniky a vulgárne pokriky) počas stretnutia 14. kola Fortuna ligy v Bratislave proti domácemu ŠK Slovan. V rámci Doxxbet II. ligy DK SFZ žiada kluby MŠK Rimavská Sobota (vulgárne pokriky počas duelu 14. kola s Lokomotívou Zvolen), FC VSS Košice (použitie pyrotechniky počas stretnutia 14. kola v Spišskej Novej Vsi proti domácemu FK) a FK Spišská Nová Ves (neplnenie povinností usporiadateľskej služby /použitie pyrotechniky v sektore hostí/ v domácom dueli 14. kola s VSS Košice) o podrobné písomné stanoviská, termín je do 4. novembra 2015.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies