Michal Sýkora je rekordmanom na Slovensku: Dôveru občanov v Šrbe získal po deviatykrát

NETKY.SK • 17 November 2014, 08:18 • 2 min
Michal Sýkora je rekordmanom na Slovensku: Dôveru občanov v Šrbe získal po deviatykrát

ŠTRBA – Starosta obce Štrba v okrese Poprad Michal Sýkora je rekordmanom na Slovensku v počte zvolených období za sebou. V sobotňajších (15. 11.) komunálnych voľbách mu občania dali dôveru už deviatykrát po sebe.

slovakia

left justify in out

„Teraz to bola naozaj vysoká podpora, takže môžem len poďakovať. Do volieb sa ide s pokorou, ja som šiel do nich na poslednú chvíľu, pretože už som pôvodne ani nechcel pokračovať vo výkone tejto funkcie. Človek by mal zvážiť, kedy treba skončiť. Nakoniec som sa rozhodol, najmä pod vplyvom blížiacej sa univerziády, že budem kandidovať, aby sme napravili to, čo sa v minulosti pokazilo iným podujatím a tú univerziádu sme zorganizovali ako sa patrí,“ uviedol pre TASR Sýkora.
      

Má pred sebou veľa výziev, okrem spomínanej organizácie zimnej univerziády v roku 2015 by chcel dokončiť športový areál na Štrbskom Plese a vrátiť mu zašlú slávu. „Mostík je už ako nový, máme nové bežecké trate, takže v tomto chcem pokračovať, ale veľa práce nás čaká v obci i v Tatranskej Štrbe. Máme veľký chotár, takže treba to zvládnuť,“ konštatoval Sýkora s tým, že práce pribúda, no má stále dosť energie i motivácie na spravovanie obce.
     

„Bojím sa len, aby som zvládol jednak činnosť v obci, ale aj vo Vyššom územnom celku, ale mojím dieťaťom je aj Združenie miest a obcí Slovenska a všetko okolo toho,“ dodal Sýkora. Oslavovať opätovné zvolenie bude predovšetkým s rodinou, neskôr aj s priateľmi a podporovateľmi. „Bez ľudí sa to nedá urobiť, človek sám nič nezmôže, musí mať priateľov, priaznivcov a čo najmenej neprajníkov. Myslím si, že takú podporu, ako mám teraz, som už dávno nemal,“ uzavrel Sýkora.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies