Michal Novák sa vrátil do Nitry

NETKY.SK • 24 Október 2013, 16:11 • 2 min
Michal Novák sa vrátil do Nitry

NITRA - Hokejový obranca Michal Novák sa po vyše dvoch rokoch pôsobenia v Košiciach vrátil do tímu HK Nitra, s ktorým podpísal dlhodobú zmluvu.

slovakia

left justify in out

Tridsaťjedenročný bek ukončil pred niekoľkými dňami spoluprácu s "oceliarmi", spomedzi niekoľkých ponúk si vybral návrat pod Zobor. "Lákali ma aj iné ponuky z EBEL a VHL, ktoré som tiež zvažoval. Ale nakoniec som sa rozhodol pre návrat do Nitry. V extralige som nad iným pôsobiskom ani nerozmýšľal," uviedol Novák v rozhovore pre www.hokejportal.net.

Skúsený obranca si zahral počas svojho pôsobenia v drese Košíc dvakrát vo finále extraligy. V sezóne 2011/2012 však neuspel  v boji o titul ešte proti Slovanu Bratislava, o rok neskôr bol nad sily východniarov HKM Zvolen. Novák pôsobil počas svojej kariéry aj v českej extralige, kde nastúpil na tri stretnutia v drese Vítkovíc. Na Slovensku obliekal okrem Nitry a Košic ešte aj dres Skalice a prvoligovej Senice.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona