Michal Malátný zo skupiny Chinaski sa stal dvojnásobným otcom

NETKY.SK • 5 December 2014, 12:38 • 2 min
Michal Malátný zo skupiny Chinaski sa stal dvojnásobným otcom

PRAHA - Český hudobník Michal Malátný sa stal dvojnásobným otcom. Prostredníctvom sociálnej siete Facebook o tom dnes informovali jeho kolegovia zo skupiny Chinaski.

slovakia

left justify in out

„Michalovi sa narodila dcéra!!! Volá sa Frída, má 2,7 kila a 47 centimetrov a rovnako ako maminka je zdravá a krásna. Haleluja, ideme oslavovať! Je to už jedenásty prírastok do kapely... Gratulujeme a pripíjame Ti Frída na zdravie. A vy, nech ste kdekoľvek, oslavujte s nami!!!!“ napísali.

 

 

 

 

To, že 44-ročný Malátný bude mať s manželkou Petrou druhé dieťa, prezradil samotný interpret v septembri v rozhovore pre portál Eduin.cz. „Mám päťročnú dcéru a druhé dieťa čakáme na Vianoce... Vedia to chalani v kapele a inak asi nikto... Mám dievčatko a druhé bude tiež dievčatko, už to vieme,“ povedal vtedy hudobník. Radostnou správou sa neskôr pochválil aj na krste nového albumu Chinaski s názvom Rockfield. 

 

Chinaski je jedna z najpopulárnejších českých kapiel so širokou fanúšikovskou základňou aj na Slovensku. Skupina vydala okrem spomínanej nahrávky aj albumy ako Chinaski (1995), Dlouhej kouř (1997), Nanana a jiné popjevky (2000), Originál (2002), Music bar (2005) či Není na co čekat (2010). Medzi ich najväčšie hity patria skladby 1. signální, Tabáček, Zadarmo či Klára. Zoskupenie má na konte dve ceny Anděl a tento rok skončili v ankete Český slávik medzi skupinami na druhom mieste. Predvlani získali Bronzového slávika a v roku 2005 sa v tejto ankete dostali dokonca na prvé miesto. Zostavu kapely momentálne tvoria spomínaný Michal Malátný, Petr Kužvart, František Táborský, Ondřej Škoch, Štěpán Škoch a Otakar Petřina Jr. Malátný, vlastným menom Michal Novotný, sa okrem hudby príležitostne venuje aj herectvu. Predstavil sa napríklad vo filmoch Mňága - Happy End (1996) a Chyťte doktora (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies