Michal Krištof na hosťovanie do Peliitatu

NETKY.SK • 13 August 2014, 12:45 • 2 min
Michal Krištof na hosťovanie do Peliitatu

HEINOLA - Mladý slovenský útočník Michal Krištof dočasne opúšťa káder nováčika najvyššej fínskej hokejovej súťaže Vaasan Sport a odchádza na hosťovanie do druholigového tímu Heinolan Peliitat.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom oficiálny web mužstva z mesta Vaasa. Dvadsaťročný center pôsobil vo Vaase od leta 2011, cez juniorský tím sa prebojoval do seniorského družstva, ktoré v sezóne 2014/2015 nahradí v Liige nováčika Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) Jokerit Helsinki. "Veríme, že Michal má potenciál stať sa platným hráčom v najvyššej súťaži, ale ešte nie je na to pripravený. Preto sme sa rozhodli dopriať mu ešte jednu sezónu v súťaži Mestis. Záujem o jeho služby malo niekoľko druholigistov, no podľa nášho názoru v Peliitate má šancu najviac napredovať," povedal na adresu nitrianskeho rodáka športový manažér Markus Jämsä z tímu Vaasan Sport.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies