Michal Hudec posilní prvoligové Nové Zámky

NETKY.SK • 14 December 2015, 15:58 • 2 min
Michal Hudec posilní prvoligové Nové Zámky

NOVÉ ZÁMKY - Novou posilou prvoligového hokejového klubu HC Nové Zámky je útočník Michal Hudec. Ten iba minulý týždeň predčasne skončil svoje pôsobenie v extraligovom HC'05 iClinic Banská Bystrica. Hudec sa dohodol na zmluve do konca prebiehajúcej sezóny a za Nové Zámky nastúpi už v stredajšom domácom stretnutí proti Detve, informovala oficiálna stránka klubu.

slovakia

left justify in out

Hudec pôsobil v Banskej Bystrici piatu sezónu, z toho štvrtú v rade. Tridsaťšesťročný útočník získal s banskobystrickým klubom v najvyššej súťaži bronz i striebro. V drese "baranov" odohral 280 zápasov, v ktorých nastrieľal 77 gólov a pripísal si 115 asistencií, v tomto ročníku nastúpil na 28 stretnutí s bilanciou 4+8.

 

Bronzový medailista z juniorských MS 1999 a účastník svetového šampionátu v Rige 2006 hral v minulosti aj za Slovan Bratislava, Vsetín či České Budějovice. Na konte má aj 40 štartov a deväť gólov v slovenskej reprezentácii.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies