Michal Hlinka sa teší na debut v seniorskej reprezentácii

NETKY.SK • 2 November 2015, 20:34 • 2 min
Michal Hlinka sa teší na debut v seniorskej reprezentácii

TRENČÍN - Premiérová skúsenosť so seniorskou hokejovou reprezentáciou čaká počas aktuálneho týždňa Michala Hlinku z Dukly Trenčín.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný útočník je po boku omnoho skúsenejších spoluhráčov Tibora Melichárka a Vladimíra Nemca lídrom produktivity "vojakov" v aktuálnej sezóne Tipsport ligy, keď v sedemnástich dueloch nazbieral 12 kanadských bodov za 6 gólov a rovnaký počet asistencií. Michal Hlinka absolvuje debut v národnom tíme SR na medzištátnom turnaji o Nemecký pohár, ktorý sa od 6. do 8. novembra uskutoční v Augsburgu. "Veľmi sa teším a som zvedavý, aké to všetko bude. Dúfam, že mi taký hokej bude vyhovovať. Ja sa budem snažiť nechať na ľade všetko, snáď sa bude dariť tímu a popri tom aj mne. Verím, že zanecháme dobrý dojem a po návrate do Dukly to pôjde aj tej," povedal mladý útočník pred odchodom na reprezentačnú akciu pre oficiálny web Dukly.

 

Michal Hlinka už v predchádzajúcom ročníku figuroval v širšej nominácii mladého tímu SR na februárový turnaj vo Viedni, na podujatí však neštartoval.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona