Michal Ďuriš sa Španielov neobáva, základom precízna obrana

NETKY.SK • 9 Október 2014, 12:27 • 2 min
Michal Ďuriš sa Španielov neobáva, základom precízna obrana

ŽILINA - Slovenský futbalový reprezentant Michal Ďuriš si uvedomuje, že Španielsko bude vo štvrtkovom večernom kvalifikačnom dueli v Žiline favoritom.

slovakia

left justify in out

"Je to súper z prvého koša. Tam si už človek asi nevyberie. Španieli majú super mužstvo, o tom sa netreba vôbec baviť. Sú mimoriadne kvalitní v práci s loptou, v tom je ich obrovská sila. Určite nemôžeme očakávať, že so Španielskom budeme hrať vyrovnaný futbal. Obavy však nemám, proti takému protivníkovi človek nenastupuje každý deň," vyjadril sa 26-ročný ofenzívny stredopoliar či útočník (nar. 1. júna 1988). Hráč českého klubu FK Mladá Boleslav, kde je od leta na ročnom hosťovaní z Viktorie Plzeň, verí v úspešný výsledok. "Dúfam, že potvrdíme naše septembrové úvodné vystúpenie a výkon na Ukrajine, kde sme vyhrali 1:0. Keď teraz v Žiline nedostaneme gól, nemôžeme prehrať. Základom bude najmä dôkladná, precízna defenzíva a potom využitie rýchlych protiútokov. Pevne verím, že sa nám to podarí, a myslím si, že nejaký gól dáme. Každý súper je zraniteľný," poznamenal rodák z Uherského Hradišťa.

 

Bývalý hráč Dukly Banská Bystrica sa pod Dubňom spolieha aj na podporu divákov. "Som rád, že konečne bude vypredaný štadión. Dúfam, že nás fanúšikovia poženú a pomôžu nám," dodal Michal Ďuriš, ktorý v najcennejšom drese nastúpil dosiaľ v 13 dueloch a na premiérový gól ešte čaká. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies