Michal David vystúpi v decembri v troch slovenských mestách

NETKY.SK • 8 Júl 2014, 15:25 • 2 min
Michal David vystúpi v decembri v troch slovenských mestách

BRATISLAVA - Český muzikant Michal David sa v decembri predstaví v troch slovenských mestách. Druhý decembrový deň vystúpi v žilinskej Doxxbet aréne, o deň neskôr v košickej Steel aréne a 18. decembra na bratislavských Pasienkoch.

slovakia

left justify in out

"Michal David je na Slovensku veľmi obľúbený a jeho koncerty majú vždy veľký úspech. Bratislavské koncerty boli vždy plné zábavy a pozitívnej energie, preto ju chceme priniesť aj do iných regiónov Slovenska. Všetci sa majú na čo tešiť," povedal Branislav Holička z usporiadateľskej agentúry Trio Production.

 

David, ktorý plánuje odohrať približne 100-minútové vystúpenia, sa na slovenské publikum veľmi teší. "Vždy mám veľkú radosť, keď si môžem moje pesničky zaspievať spolu so slovenským publikom. V predvianočnom čase to má takú zvláštnu atmosféru, na ktorú sa vždy veľmi teším," prezradil hudobník, ktorý do spomínaných troch miest zavíta v rámci Michal David Tour 2014. 

 

Michal David pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1976, kedy založil džezové kvarteto Čtyři. Výraznejšie sa dostal do povedomia po výhre na festivale Intertalent s pesničkou Nenapovídej. Na konte má hity ako Non stop, Tak se lásko měj, My máme prima rodiče, Zůstaň a neodcházej, Vyznání, Šoumen, Poupata, Největší z nálezů a ztrát, Děti ráje, Každý mi tě, lásko, závidí, Discopříběh alebo Pár přátel. Venuje sa aj tvorbe muzikálov. Svojou hudbou obohatil také diela ako Kleopatra, Tři mušketýři alebo Děti ráje. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies