Michal David si na bratislavskom Mejdane roku zaspieval duet s Karlom Gottom

NETKY.SK • 16 December 2016, 15:01 • 2 min
Michal David si na bratislavskom Mejdane roku zaspieval duet s Karlom Gottom

BRATISLAVA - Český spevák a hitmaker Michal David má za sebou dva najväčšie koncerty v tomto roku na Slovensku. V stredu (14.12.) sa predstavil popradskému publiku a vo štvrtok (15.12.) v Bratislave v rámci Mejdanu roku 2016. Ako je to u neho už dobrým zvykom, z koncertov urobil skvelú párty a do Bratislavy navyše priniesol špeciálny virtuálny duet s maestrom Karlom Gottom.

slovakia

left justify in out

Dvojdňový koncertný záber si Michal David naozaj užil. Aj keď si spod Tatier priniesol drobné nachladnutie, nedal na sebe absolútne nič poznať a beznádejne vypredané bratislavské Pasienky postavil na nohy a roztancoval od prvej pesničky. „Publikum bolo vynikajúce a koncerty sa veľmi vydarili. Slovenské publikum je veľmi spontánne a veľmi rád tu hrám. Slováci sa idú baviť už od začiatku,“ prezradil spevák.

 

Tohtoročná edícia Mejdanu roku, s ktorým sa táto žijúca legenda vracia v predvianočnom čase pravidelne, bola oproti ostatným ročníkom opäť o niečo vylepšená. „Celý svetelný park je iný, pozmenený, máme tam veľa laserov, obrovská projekcia 10 x 6 metrov, predtým sme mali len ledstenu, ktorá mala 6 x 3 metra,“ spresnil spevák.

 

Zaujímavé bolo aj špeciálne pódium, ktoré bolo upravené tak, aby mal bližšie ku svojim fanúšikom, ktorí to aj patrične využili. Počas pesničky Pár přátel si dokonca sadol na jeho koniec a podával si s nimi ruky. Nechýbali ani hity ako Céčka, sbírá céčka, My máme prima rodiče, Discopříběh, Decibely lásky, Děti ráje a ďalšie, počas večera ich zaznelo dvadsaťštyri.

 

Čerešničkou na torte a prekvapením pre všetkých bol duet s Karlom Gottom. Maestro však neprišiel osobne, len z videozáznamu, ale bolo ho všade cítiť a najmä počuť. „Máme spolu pesničku To stárnutí zrádné, kde Karel spieva zo záznamu a ja spievam naživo. K tomu som sa inšpiroval u Celine Dion, ktorá spieva Something Stupid s Frankom Sinatrom, ktorý bol tiež z videa. Veľmi sa mi tento formát páčil, preto som ho použil aj ja dnes,“ dodal David.

 

Mejdan roku pre neho napriek vysokému dátumu nebol posledným koncertom v roku. Čaká ho ešte päť vystúpení a po Vianociach sa chystá na zaslúženú dovolenku. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies