Michal David je v nemocnici, preložil koncert v Bratislave!

NETKY.SK • 6 December 2013, 09:11 • 2 min
Michal David je v nemocnici, preložil koncert v Bratislave!

BRATISLAVA - Český hudobník Michal David je v nemocnici.

slovakia

left justify in out

Príčinou hospitalizácie 53-ročného umelca, ktorý v septembri podstúpil operáciu zlomeného členku a roztrhnutých väzov, je trombóza. "Má opuchnutú celú nohu. Stav sa mu zhoršil po tom, čo lietal medzi Čechami a Slovenskom. Leží hospitalizovaný, je na infúziách," prezradil nemenovaný zdroj pre portál Topky.sk. Dôvod pobytu v nemocnici už potvrdil aj samotný spevák. "Je to pravda. Už mi riedia krv, mal by som tu pár dní zostať," uviedol pre portál Super.cz.

David musel preložiť naplánovaný bratislavský koncert. "Vzhľadom na komplikácie s predchádzajúcim úrazom Michala Davida sa pripravovaný koncert Classic Tour v historickej budove SND v Bratislave dňa 8. decembra prekladá. Zakúpené vstupenky zostávajú v platnosti. Náhradný termín bude oznámený prostredníctvom médií," povedala pre Topky.sk manažérka slovenského turné Lucia Vrátilová. 

Michal David pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1976, kedy založil džezové kvarteto Čtyři. Výraznejšie sa dostal do povedomia po výhre na festivale Intertalent s pesničkou Nenapovídej. V 80. rokoch nahral a vydal také hity ako Non stop, Tak se lásko měj, My máme prima rodiče, Zůstaň a neodcházej, Vyznání, Šoumen, Poupata, Největší z nálezů a ztrát, Děti ráje, Každý mi tě, lásko, závidí, Discopříběh alebo Pár přátel. Venuje sa aj tvorbe muzikálov. Svojou hudbou obohatil také diela ako Kleopatra, Tři mušketýři alebo Děti ráje. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona