Michaela Schumachera prestali prebúdzať z umelého spánku!

NETKY.SK • 24 Február 2014, 14:13 • 2 min
Michaela Schumachera prestali prebúdzať z umelého spánku!

GRENOBLE – Sedemnásobný majster sveta F1 Michael Schumacher leží už osem týždňov v umelom spánku po páde na lyžiach. Lekári sa ho následne snažili tri týždne zobudiť z kómy, avšak neúspešne. Teraz s prebúdzaním prestali.

slovakia

left justify in out

Nemecký magazín Focus priniesol informáciu, že takmer trojtýždňový proces znižovania dávok sedatív museli prerušiť. Nikto netuší prečo sa doktori rozhodli zastaviť proces prebúdzania.

Pritom pred pár dňami bol na návšteve jeho bývalý tímový kolega Felippe Massa. Podľa neho Michael počas jeho návštevy dokonca pohol ústami. "Je veľmi silný," povedal o Schumim Massa a dodal: "rozprával som mu o novom monoposte a novom tíme. Niekoľkokrát som mu povedal, aby sa už prebudil."

Michael Schumacher leží v kóme od 29. decembra, kedy si počas rodinnej lyžovačky vážne poranil hlavu vo francúzskom lyžiarskom stredisku Meribel.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies