Michaela Pitta nahradí v tretej sérii Hannibala Joe Anderson

NETKY.SK • 20 December 2014, 14:43 • 2 min
Michaela Pitta nahradí v tretej sérii Hannibala Joe Anderson

USA - Americký herec Michael Pitt už nebude účinkovať v seriáli Hannibal (2013), kde stvárňoval sadistického boháča Masona Vergera.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál TV Line, podľa ktorého sa 33-ročný rodák z West Orange v New Jersey rozhodol projekt opustiť z vlastnej vôle. V pripravovanej tretej sérii ho v tejto úlohe vystrieda 32-ročný anglický herec a spevák Joe Anderson. Správy o tom, že Pitt už nebude ďalej stvárňovať Vergera, potvrdil aj samotný Anderson, keď prostredníctvom služby Instagram zverejnil svoju fotografiu v maske spomínanej postavy. Novú sezónu by mali začať vysielať na budúci rok.

 

V najnovšom spracovaní príbehov z pera Thomasa Harrisa spolupracuje kanibal a sériový vrah Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) ako uznávaný psychiater priamo s FBI. Jeho úlohou je pomáhať špeciálnemu agentovi Willovi Grahamovi (Hugh Dancy), ktorý sa dokáže vcítiť do myslí sériových vrahov a následne intuitívne rekonštruovať ich zvrátené myšlienky a postupy. Táto schopnosť ho však fyzicky a najmä psychicky vyčerpáva, preto sa jeho šéf Jack Crawford (Laurence Fishburne) rozhodne najať uznávaného psychiatra, ktorý sa má starať o Willovo psychické zdravie. Doktor Lecter však vie o duševných pochodoch zločincov viac, ako ktokoľvek tuší. 

 

Michaela Pitta môžu diváci a diváčky poznať napríklad zo snímok Rojkovia (2003), Funny Games USA (2007), Sedem psychopatov (2012) či Východiskový bod (2014). Joe Anderson si zahral vo filmoch ako Vášeň a cit: Príbeh Jane Austen (2007), Across the Universe (2007), Control (2007), The Crazies (2010), Medzi vlkmi (2011) alebo Twilight sága: Úsvit - 2. čast (2012), kde sa predstavil v úlohe upíra Alistaira. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona