Michael Vartan, známy zo seriálu Alias, sa rozvádza

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 09:38 • 2 min
Michael Vartan, známy zo seriálu Alias, sa rozvádza

LOS ANGELES - Francúzsko-americký herec Michael Vartan, známy najmä ako Michael Vaughn zo seriálu Alias (2001 - 2006), sa rozvádza po troch rokoch manželstva. Informoval o tom portál TMZ.

slovakia

left justify in out

Žiadosť o rozvod podala hercova manželka, realitná maklérka Lauren Skaar tento mesiac, pričom ako dôvod uviedla neprekonateľné rozdiely medzi partnermi. Dvojica, ktorá spolu nemá žiadne deti, sa však rozišla už v apríli.

 

Štyridsaťpäťročný Vartan predtým randil napríklad s herečkou Jennifer Garner, ktorá tiež účinkovala v seriáli Alias. Na verejnosti sa však spolu ako pár nikdy neukázali. So Skaar sa zoznámil v roku 2009, o ruku ju požiadal začiatkom marca 2010 v New Yorku. Svadba sa konala o rok neskôr v Kalifornii. „Moja rodina je nadšená. Všetci majú Lauren radi a nemôžu byť šťastnejší. Moja mama teraz nehovorí o ničom inom než o vnúčatách,“ vyhlásil rodák z Boulogne-Billancourt po obrade pre magazín People. 

Michael Vartan je okrem stvárnenia agenta CIA v spomínanom seriáli známy aj z romantickej komédie Nepobozkaná (1999), kde si zahral po boku Drew Barrymore, alebo snímky Diabolská svokra (2005) s Jennifer Lopez a Jane Fonda v hlavných úlohách. V rokoch 2009 až 2011 účinkoval v seriáli Tlkot srdca (2009). Tento rok sa objavil v niekoľkých epizódach mysteriózneho seriálu Bates Motel (2013). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies