Michael Pitt rokuje o úlohe v snímke Ghost In The Shell

NETKY.SK • 6 Február 2016, 14:54 • 2 min
Michael Pitt rokuje o úlohe v snímke Ghost In The Shell

USA - Americký herec Michael Pitt rokuje o účinkovaní vo filmovej adaptácii mangy Ghost In The Shell.

slovakia

left justify in out

Informoval o to portál Deadline. V novinke štúdia DreamWorks by sa tak mohol pridať ku svojej kolegyni Scarlett Johansson, ktorá stvárni hlavnú hrdinku. Anonymný zdroj blízky projektu prezradil portálu The Wrap, že 34-ročný rodák z West Orange v New Jersey údajne rokuje o úlohe filmového zloducha. Deadline túto informáciu však zatiaľ nepotvrdil. Snímka by sa mala dostať do amerických kín 31. marca 2017.


Sci-fi príbeh sleduje majorku, ženského kyborga, Motoko Kusanagi, ktorá vedie tajnú organizáciu Public Security Section 9 a bojuje proti najväčším zločincom a extrémistom. Jej nepriateľom je hacker The Laughing Man, ktorý sa snaží o vyhladenie kybernetickej technológie. Autorom mangy je japonský umelec Masamune Shirow. O réžiu sa postará Rupert Sanders, ktorý pracoval napríklad na snímke Snehulienka a lovec (2012), producentmi budú Ari Arad, Avi Arad a Steven Paul a scenár napísal Jonathan Herman. Ako výkonní producenti sa pod snímku podpíšu Michael Costigan, Jeffrey Silver, Tetsu Fujimura a Mitsuhisa Ishikawa.


Michaela Pitta môžu diváci a diváčky poznať napríklad zo snímok Rojkovia (2003), Funny Games USA (2007), Hodvábna cesta (2007), Sedem psychopatov (2012) či Východiskový bod (2014). Predstavil sa aj napríklad v seriáloch Dawsonov svet (1998 - 2003), Boardwalk Empire (2010 - 2014) či Hannibal(2013 - 2015), kde v roku 2014 stvárnil znetvoreného Masona Vergera.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies