Michael Nesmith opäť vystúpi s The Monkees

NETKY.SK • 20 August 2016, 17:01 • 2 min
Michael Nesmith opäť vystúpi s The Monkees

BRATISLAVA - Americký hudobník Michael Nesmith opäť vystúpi s kapelou The Monkees, v ktorej v súčasnosti pôsobia zakladajúci členovia Micky Dolenz a Peter Tork.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiattriročný Nesmith sa k niekdajším kolegom pridá počas koncertu, ktorý sa bude konať 16. septembra v losangeleskom Pantages Theater.


Muzikant sa v rámci aktuálneho 50th Anniversary Tour pridal ku kapele už dva razy, pričom počas vystúpenia v New Yorku tak urobil prostredníctvom služby Skype. Spomínaný očakávaný koncert bude podľa jeho slov posledným s formáciou, v ktorej pôsobil s prestávkami v období 1965 až 2014.


The Monkees vznikli v roku 1965 v zložení Micky Dolenz, Peter Tork, Michael Nesmith a Davy Jones. Posledný menovaný v roku 2012 zomrel. Debutový, eponymný album uviedli na trh v roku 1966 a zatiaľ posledný, dvanásty Good Times! tento rok v máji. Na konte majú hity ako Daydream Believer, A Little Bit Me, A Little Bit You či I'm a Believer, ktorý sa objavil aj vo filme Shrek (2001). Mali tiež vlastný seriál The Monkees (1966 - 1968).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies