Michael Mando si zahrá vo filme Spider-Man: Homecoming

NETKY.SK • 23 Jún 2016, 14:34 • 2 min
Michael Mando si zahrá vo filme Spider-Man: Homecoming

BRATISLAVA - Kanadský herec Michael Mando sa predstaví vo filme Spider-Man: Homecoming. Zatiaľ nie je známe, akú postavu 34-ročný rodák z Quebecu stvárni.

slovakia

left justify in out

Snímku začali nakrúcať tento týždeň v Atlante. Réžiu má na starosti Jon Watts. Scenár napísali John Francis Daley a Jonathan M. Goldstein.

 

Herecké obsadenie dopĺňajú napríklad Robert Downey Jr., Tom Holland, Marisa Tomei, Michael Keaton, Donald Glover, Zendaya, Logan Marshall-Green alebo Kenneth Choi. Dvadsaťročný Holland sa predstaví ako Peter Parker a jeho superhrdinské alter ego Spider-Man, ktorý sa vráti do stredoškolských čias.


Michael Mando sa predstavil napríklad v miniseriáloch The Far Cry Experience (2012) či La marraine (2014), v rokoch 2013 až 2014 v seriáli Orphan Black (2013) a v súčasnosti účinkuje v projekte Volajte Saulovi (2015). Zahral si aj vo filmoch The Good Lie (2012), The Colony (2013) či Make Your Move (2013).
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies