Michael Malarkey, hviezda seriálu Upírske denníky, vystúpi v Košiciach

NETKY.SK • 17 Január 2018, 16:59 • 2 min
Michael Malarkey, hviezda seriálu Upírske denníky, vystúpi v Košiciach

BRATISLAVA - Svetoznámy herec, spevák a hudobník Michael Malarkey, preslávený postavou Enza v seriáli Upírske denníky, vystúpi v stredu 6. júna v klube Tabačka v Košiciach. Malarkey so svojou kapelou predstaví nový album Mongrels, fanúšikovia s VIP vstupenkami sa so seriálovou hviezdou budú môcť aj osobne stretnúť.

slovakia

left justify in out

Michael Malarkey je britsko-americký herec. Narodil sa v USA v štáte Ohio (*21.6.1983), v roku 2006 sa presťahoval do Londýna, kde študoval na Akadémii hudobných a dramatických umení. Od počiatku kariéry sa rovnomerne venoval divadelnému herectvu a vlastnej hudobnej tvorbe. Minulý rok v októbri vydal debutový sólový album Mongrels, ktorý predstaví aj košickému publiku. Jeho hudobná tvorba je postavená na silnom pesničkárskom základe, jednotlivé skladby sú výpoveďami o živote, často veľmi osobné a intímne. Na živých vystúpeniach sprevádza Malarkeyho kompletná kapela v obsadení gitara, basová gitara, klávesy, violončelo, bicie.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies