Michael Jordan obdaroval autistu, rozplakal ho

NETKY.SK • 19 August 2016, 10:15 • 2 min
Michael Jordan obdaroval autistu, rozplakal ho

BOISE - Autista z amerického Idaha neveril vlastným očiam ani ušiam, aké prekvapenie mu pripravil jeho najobľúbenejší basketbalista Michael Jordan.

slovakia

left justify in out

Najlepší z najlepších sa rozhodol obdarovať 33-ročného Jeffreyho Harrisona po tom, čo sa k nemu dostalo video, ako hendikepovaný muž od hlavy po päty oblečený ako on hrá basketbal. Jordan mu poslal dve škatule dresov, treniek, tenisiek a doplnkov vlastnej značky, priložil tiež odkaz: "Naďalej si ver, hraj tvrdo a nikdy nezabudni užívať si hru."

 

 

 


Tým sa výpočet prekvapení pre Harrisona neskončil. MJ mu dokonca zatelefonoval. "Dohnalo ma to až k slzám, keď sme spolu dovolali. Fakt, že Michael Jordan si našiel čas a 'spískal' toto všetko," skonštatoval obdarovaný. Jordana obdivuje od útleho detstva. Pre vývojovú poruchu nemôže pracovať, a tak si čas kráti najmä sledovaním jeho starých videí. Informoval server krem.com.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies