Michael Jordan a ďalší majitelia investovali do informácií

NETKY.SK • 27 Október 2015, 16:55 • 2 min
Michael Jordan a ďalší majitelia investovali do informácií

ST. GALLEN - Švajčiarska spoločnosť podnikajúca v oblasti športových dát Sportradar sa môže pochváliť prominentným investorom.

slovakia

left justify in out

Šesťnásobný šampión zámorskej basketbalovej súťaže NBA Michael Jordan vstúpil do firmy nie len finančne, ale aj ako poradca jej pobočky v USA. K rovnakému kroku ako väčšinový vlastník basketbalových Charlotte Hornets pristúpili aj ďalší majitelia klubov NBA Mark Cuban z Dallasu Mavericks a Ted Leonsis z Washingtonu Wizards. Detaily investícií nezverejnili.


Sportradar poskytuje ligovým súťažiam, športovým federáciám a mediálnym spoločnostiam štatistiky o zápasoch, ponúka služby pre stávkové kancelárie a monitoruje dianie signalizujúce možný podvod. Medzi jej amerických klientov patria napríklad NFL v americkom futbale, hokejová NHL či automobilový seriál NASCAR.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies