Michael Jackson sa vrátil do Hollywoodu - ako vosková figurína

NETKY.SK • 25 Jún 2010, 13:06 • 2 min
Michael Jackson sa vrátil do Hollywoodu - ako vosková figurína

Michael Jackson sa vrátil do Hollywoodu - ako vosková figurína - Celebrity Legendárny spevák Michael Jackson sa vo štvrtok vrátil do ulíc amerického Hollywoodu. Vosková figurína známej muzeálnej siete Madame Tussauds sa do Hollywoodu vrátila z japonského

slovakia

left justify in out

Legendárny spevák Michael Jackson sa vo štvrtok vrátil do ulíc amerického Hollywoodu. Vosková figurína známej muzeálnej siete Madame Tussauds sa do Hollywoodu vrátila z japonského turné.
      Pri príležitosti prvého výročia úmrtia svetoznámeho speváka sa majitelia múzea rozhodli umiestniť figurínu priamo na Hollywoodskom bulvári. Jacksonovi fanúšikovia si tak mohli speváka pripomenúť bez toho, aby si museli zakúpiť vstupenku do muzeálnej expozície. Michael Jackson sa ocitol na Hollywoodskom bulvári na tri hodiny. Figurína v hodnote 300 tisíc dolárov bola odtiaľ premiestnená do sály popových ikon, kde sa stane súčasťou stálej expozície.
      Veľká skupina Jacksonových fanúšikov usporiadala neoficiálne vigílie za Jacksona pri jeho hviezde na legendárnom Chodníku slávy. Najväčší nápor Jacksonových priaznivcov sa očakáva v piatok v cintoríne Forest Lawn Memorial Park, ktorý sa výnimočne na 12 hodín otvorí pre radových návštevníkov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies