Michael Fassbender sa nepovažuje za sexsymbol

NETKY.SK • 3 Január 2014, 17:34 • 2 min
Michael Fassbender sa nepovažuje za sexsymbol

LONDÝN - Tridsaťšesťročný herec sa vraj obáva, že by vďaka tomu mohol byť namyslený.

slovakia

left justify in out

Írsko-nemecký herec Michael Fassbender sa nepovažuje za sexsymbol a to napriek tomu, že sa vlani umiestnil na ôsmom mieste rebríčka najatraktívnejších mužov. Tridsaťšesťročný herec sa vraj snaží nemyslieť na to, že u žien vzbudzuje pozornosť. Obáva sa totiž, že by mohol byť namyslený. "Nevnímam sa ako chlapíka z plagátov. Nevenujem tomu pozornosť, tento druh informácií nie je dobrý pre moju hlavu," prezradil herec v rozhovore pre britskú verziu magazínu GQ.

Fassbenderova mužnosť sa často zvykne spomínať v súvislosti so snímkou Hanba (2011), v ktorej sa herec ukázal úplne nahý. "Urobil by som to znovu, keby to bolo pre potreby filmu. Keď som nakrúcal 12 rokov otrokom, Steve (McQueen - režisér, s ktorým spolupracoval aj na filme Hanba, pozn. SITA) odo mňa chcel, aby som zase odložil nohavice pre jednu scénu a ja som mu vravel, že však to už máme za sebou. Presviedčal ma, že o nič nejde. Je zvláštne koľko kriku môže byť okolo jednej časti mužskej anatómie," zažartoval herec. 

Michael Fassbender, syn severoírskej matky a nemeckého otca, zaujal v roku 2008 hlavnou rolou v dráme Hlad, ktorá bola zároveň jeho prvou spoluprácou s režisérom Stevom McQueenom. Okrem toho si zahral tiež v miniseriáli Bratstvo neohrozených (2001) či snímkach 300 (2006), Fish Tank (2009), Nehanební bastardi (2009), Centurion (2010), Nebezpečná metóda (2011). Taktiež stvárnil Magneta vo filme o mutantoch X-Men: Prvá trieda (2011) a predstavil sa aj v akčnom trileri Skrat (2011) Stevena Soderbergha či sci-fi Prometheus (2012) režiséra Ridleyho Scotta. Dosiaľ najväčší úspech mu však zrejme prinieslo práve stvárnenie muža závislého od sexu v McQueenovej dráme Hanba (2011). Za herecký výkon v úlohe Brandona Sullivana si v septembri 2011 na medzinárodnom filmovom festivale v Benátkach vyslúžil Coppa Volpi pre najlepšieho herca a neskôr získal okrem mnohých ďalších British Independent Film Award a tiež nominácie na Zlatý glóbus, BAFTA alebo Satellite Award. V roku 2013 ho diváci mohli vidieť v trileri Ridleyho Scotta s názvom The Counselor a v historickej dráme 12 rokov otrokom, ktorá v slovenských kinách premiéru ešte len bude mať 23. januára. 

Informácie pochádzajú z webstránky www.femalefirst.co.uk a archívu agentúry SITA. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona