Michael Carrick na konci sezóny opustí Manchester United

NETKY.SK • 31 Január 2016, 16:30 • 2 min
Michael Carrick na konci sezóny opustí Manchester United

MANCHESTER – Stredopoliarovi Manchestru United Michael Carrickovi na konci sezóny vyprší platnosť zmluvy a vyzerá to tak, že klub už s jeho službami nepočíta.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný futbalista prestúpil do United v roku 2006 z Tottenhamu za 18,6 milióna libier a bol stabilným členom základnej jedenástky.
 

Počas dekády strávenej na Old Trafforde získal tento anglický reprezentant päť titulov Premier League a raz sa mu podarilo vyhrať aj Ligu majstrov. Od príchodu Morgana Schneiderlina a Bastiana Schweinsteigera však už nehrával pravidelne.

 

Carrickovi na konci aktuálnej sezóny končí zmluva, ktorú mu však United chce predĺžiť. Podľa správ denníku The Sun však záložník nemá záujem zotrvať v tomto klube.
 

O služby tohto skúseného záložníka vlani v lete prejavil záujem Newcastle United, avšak Carrick by najradšej išiel do americkej MLS.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies