Michael Bublé sa stal trojnásobným otcom

NETKY.SK • 27 Júl 2018, 15:27 • 2 min
Michael Bublé sa stal trojnásobným otcom

BRATISLAVA - Kanadský spevák Michael Bublé a jeho manželka Luisana Lopilato sa stali trojnásobnými rodičmi. Dvojici sa v stredu vo Vancouveri narodila dcérka, ktorá dostala meno Vida Amber Betty. Pre agentúru The Associated Press (AP) to potvrdil umelcov zástupca s tým, že bábätko po narodení vážilo 2749 gramov a rodina je z jeho príchodu na svet "viac ako nadšená".

slovakia

left justify in out

Lopilato sa radostnou správou pochválila vo štvrtok na službe Instagram, kde zverejnila čiernobielu snímku drobnej ruky svojej dcérky. "Ďakujem Bohu za to, že pre nás urobil tento dar života a šťastia. Pretože pozerať sa jej do očí je ako pozerať sa do samotného neba. Milujeme ťa nekonečne a ešte viac. Čakali sme na teba nielen, aby sme sa rozrástli ako rodina... dala si nám svetlo, nádej. Si a budeš životom našich duší," napísala argentínska herečka v príspevku vo svojej rodnej španielčine.

Ako informuje AP, dve stredné mená Bublého dcérky sú poctou matkám oboch rodičov. Amber je meno spevákovej matky, Betty zase matky Lopilato.

Spevák sa s Lopilato oženil roku 2011 a vychovávajú spolu štvorročného Noaha a dvojročného Eliasa. Staršiemu z bratov v novembri 2016 diagnostikovali rakovinu pečene. Spevák však potvrdil, že zdravotný stav jeho syna sa zlepšuje.

Michael Steven Bublé zatiaľ vydal deväť štúdioviek - BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011), To Be Loved (2013) a Nobody But Me (2016), pričom s predposlednými štyrmi menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Okrem toho má na konte tri koncertné nahrávky a deväť EP. Získal napríklad štyri ceny Grammy, trinásť Juno Awards či jednu American Music Award.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies