Michael Bublé ponúkne nový album aj dokument

NETKY.SK • 19 August 2016, 10:58 • 2 min
Michael Bublé ponúkne nový album aj dokument

LOS ANGELES - Kanadský spevák Michael Bublé vydá 21. októbra nový album Nobody But Me. Ešte predtým ponúkne dokument Michael Bublé: Tour Stop 148, ktorý bude mať premiéru 25. septembra a bude sa zameriavať na život na turné. Fanúšikovia a fanúšičky si už môžu pozrieť trailer snímky.

slovakia

left justify in out

 

Štyridsaťročný interpret tiež zverejnil prvý, titulný singel zo spomínanej nahrávky spolu s lyric videom. Spevák pracoval na svojej deviatej štúdiovke v Los Angeles a Vancouveri. Album bude obsahovať v základnej verzii desať skladieb, deluxe edícia ponúkne o tri piesne viac. Bublé zaradil na nahrávku okrem troch nových autorských piesní aj coververzie skladieb God Only Knows od The Beach Boys či I Wanna Be Around, ktorú v minulosti naspievali napríklad Tony Bennett alebo Aretha Franklin. Na produkcii sa podieľali Bublé, Johan Carlsson, Alan Chang, Jason "Spicy G" Goldman a The Monsters and Strangerz. Medzi hosťami sú Black Thought zo skupiny The Roots a Mehgan Trainor.

 


Michael Steven Bublé vydal zatiaľ osem štúdioviek - BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011) a To Be Loved (2013), pričom s poslednými štyrmi menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Okrem toho má na konte tri živé nahrávky a deväť EP. Získal napríklad štyri Grammy, dvanásť Juno Awards či jednu American Music Award.

Tracklist albumu Michael Bublé - Nobody But Me:
01 I Believe In You
02 My Kind Of Girl
03 Nobody But Me featuring Black Thought
04 On An Evening In Roma (Sotter Celo De Roma)
05 Today (Is Yesterday's Tomorrow)
06 The Very Thought Of You
07 I Wanna Be Around
08 Someday
09 My Baby Just Cares For Me
10 This Love Of Mine (deluxe edícia)
11 Nobody But Me (Alternate Version) (deluxe edícia)
12 Take You Away deluxe edícia)
13 God Only Knows
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies