Michael Bublé po prvý raz od zistenia synovej rakoviny vystúpi na verejnosti

NETKY.SK • 4 Máj 2017, 10:39 • 2 min
Michael Bublé po prvý raz od zistenia synovej rakoviny vystúpi na verejnosti

BRATISLAVA - Kanadský spevák Michael Bublé s rodinou sa 29. júna v Ottawe zúčastní na udeľovaní Governor General's Performing Arts Awards, kde dostane National Arts Centre Award. Pre 41-ročného rodáka z Burnaby v provincii Britská Kolumbia pôjde o prvé verejné vystúpenie, odkedy jeho trojročnému synovi Noahovi vlani v novembri diagnostikovali rakovinu pečene.

slovakia

left justify in out

Spevák následne zrušil účasť na odovzdávaní BRIT Awards aj Juno Awards, pričom oba ceremoniály mal moderovať. Jeho manželka Luisana Lopilato minulý mesiac vyhlásila, že Noahov zdravotný stav sa zlepšil a lekári očakávajú jeho úplné vyliečenie.

Michael Steven Bublé zatiaľ vydal deväť štúdioviek - BaBalu (2001), Dream (2002), Michael Bublé (2003), It's Time (2005), Call Me Irresponsible (2007), Crazy Love (2009), Christmas (2011), To Be Loved (2013) a Nobody But Me (2016), pričom s predposlednými štyrmi menovanými dobyl americký rebríček Billboard 200. Okrem toho má na konte tri koncertné nahrávky a deväť EP. Získal napríklad štyri ceny Grammy, dvanásť Juno Awards či jednu American Music Award.

                      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona