Michael Bluestein zo skupiny Foreigner má rakovinu

NETKY.SK • 3 Jún 2012, 11:12 • 2 min
Michael Bluestein zo skupiny Foreigner má rakovinu

Michael Bluestein zo skupiny Foreigner má rakovinu - Celebrity Americký hudobník Michael Bluestein, ktorý je od roku 2008 klávesákom skupiny Foreigner, má rakovinu hrubého čreva. Počas liečenia sa tak nezúčastní na aktivitách britsko-americkej kapely.

slovakia

left justify in out

img

Americký hudobník Michael Bluestein, ktorý je od roku 2008 klávesákom skupiny Foreigner, má rakovinu hrubého čreva. Počas liečenia sa tak nezúčastní na aktivitách britsko-americkej kapely. "Prijali ma do nemocnice, kde zistili, že mám rakovinu hrubého čreva. To si na istý čas vyžiada moju absenciu v skupine. Dobrou správou je, že som to zachytil včas a tak by som sa po chemoterapii mal vrátiť k normálnemu životu. A k nemu samozrejme patrí aj Foreigner! Chcem, aby moji fanúšikovia vedeli, že pre mňa ich podpora znamená veľa," uviedol Bluestein.

Michael Bluestein je absolventom prestížnej Berklee College of Music v Bostone. Desať rokov hrával v San Franciscu, pričom v tom čase stihol vydať tri sólové nahrávky - EP Reflections (2000), Wild World (2001) a Ambient Soul (2003). Pianista a klávesák koncertoval s Lindou Perry z 4 Non Blondes (1996-1997), Shelby Lynne (2000), Anastaciou (2004-2006), Enriquem Iglesiasom (2007-2008) i Rogerom Hodgsonom (2009). V zostave Foreigner nahradil Paula Mirkovicha, pred ktorým na tomto poste pôsobil Jeff Jacobs.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona