Michael B. Jordan zrejme stvárni hlavnú postavu v remakeu Prípadu Thomasa Crowna

NETKY.SK • 26 Február 2016, 11:43 • 2 min
Michael B. Jordan zrejme stvárni hlavnú postavu v remakeu Prípadu Thomasa Crowna

NEW YORK - Americký herec Michael B. Jordan by si mal zahrať v pripravovanom remakeu snímky Prípad Thomasa Crowna z roku 1968.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný rodák z mesta Santa Ana v Kalifornii zrejme vo filme spoločnosti MGM stvárni hlavnú postavu. Projekt, ktorý je len v počiatočných fázach príprav, pritom ešte nemá ani režiséra a scenáristu. MGM sa k obsadeniu Jordana zatiaľ nevyjadrila.


Pôvodný film pod taktovkou režiséra Normana Jewisona so Steveom McQueenom a Faye Dunaway v hlavných úlohách sa pritom dočkal nového spracovania už v roku 1999. Ústredné postavy v ňom stvárnili írsko-americký herec Pierce Brosnan a jeho americká kolegyňa René Russo. O réžiu sa postaral filmár John McTiernan.


Príbeh pôvodnej snímky sleduje bohatého obchodníka Thomasa Crowna, ktorý pre zábavu zorganizuje dômyselnú bankovú lúpež. Zatiaľ čo polícia si s prípadom nevie rady, cieľavedomá a krásna vyšetrovateľka poisťovne čoskoro odhalí skutočného páchateľa. V remakeu si bohatý finančník krátil čas krádežami vzácnych umeleckých diel.


Michael B. Jordan účinkoval v roku 2002 v seriáli The Wire - Špina Baltimoru (2002 - 2008). Zahral si aj v snímkach ako Profesionálny lovec (2001), Zatmenie (2007), Hotel Noir (2012), Kronika (2012), Fruitvale Station (2013), That Awkward Moment (2014), Fantastická štvorka (2015) či Creed (2015).

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies