Miami vyhralo po 9. raz v poradí, Dallas premrhal 20-bodový náskok

NETKY.SK • 14 December 2010, 10:44 • 2 min
Miami vyhralo po 9. raz v poradí, Dallas premrhal 20-bodový náskok

Miami vyhralo po 9. raz v poradí, Dallas premrhal 20-bodový náskok - Ostatné športy Basketbalisti Miami Heat si v zámorskej NBA v noci na utorok pripísali už deviate víťazstvo v poradí, keď si poradili s New Orleans 96 84.

slovakia

left justify in out

img

Basketbalisti Miami Heat si v zámorskej NBA v noci na utorok pripísali už deviate víťazstvo v poradí, keď si poradili s New Orleans 96:84. Floridský klub sa pritom stal iba šiestym tímom histórie súťaže, ktorý po deviaty raz v rade vyhral s dvojciferným rozdielom.
      Pod triumf lídra Juhovýchodnej divízie sa podpísalo kľúčové trio opôr - Dwyane Wade pokoril 30-bodovú hranicu po tretí raz v slede (32 bodov), Chris Bosh pridal 23 bodov a 11 doskokov a LeBron James sa postaral o ďalších 20 bodov. Práve v najbližšom vystúpení proti bývalému Jamesovmu klubu - Clevelandu sa Miami môže zapísať do histórie ako štvrtý klub s desaťzápasovou šnúrou triumfov minimálne o 10 bodov.
      Naopak dvanásťzápasová spanilá jazda Dallasu sa skončila, keď Mavericks doma nestačili na Milwaukee 103:99, hoci v druhej štvrtine vyhrávali už o dvadsať bodov. Ďalšie dve víťazné série sa však predĺžili - vedúci tím Centrálnej divízie z Chicaga vďaka pokoreniu Indiany 92:73 prvýkrát po štyroch rokoch ťahá šesť výhier v poradí a Memphis si triumfom nad Portlandom 86:73 pripísal tretí úspech v rade. Utah sa postaral o predĺženie čiernej šnúry Golden State po výsledku 108:05 už na sedem zápasov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies